Mă înscriu
Nuvotek Studio - UCAS registered centre

registered centre


Oferim asistență pentru selectarea țării și a formei de învățământ adecvată elevilor care își doresc să studieze în străinătate.

Obiectivele noastre sunt alegerea programului potrivit de studiu, informarea din timp și orientarea corectă a viitorului student.

Nuvotek Student Adviser este firma noastră de consultanță educațională care oferă asistență pentru selectarea domeniului și a instituției de învățământ adecvată elevilor care își doresc să studieze în străinătate.

Obiectivele noastre sunt alegerea programului potrivit de studiu, informarea din timp și orientarea corectă a viitorului student prin pregătirea unui dosar de aplicare.


100% acceptance rate

*la cel puțin una dintre opțiunile alese


Ai câteva întrebări și ai nevoie de îndrumare?

Solicită acum

STUDENT HOURS


Ce este Student Hours?

Student hours este o întâlnire în cadrul căruia Adara, consultanta noastră, te va îndruma să alegi cea mai bună opțiune pentru tine și domeniul tău, îți va oferi informații despre orice își dorește elevul să afle. înainte de această întâlnire, studentul va completa un formular în care va transmite subiectele despre care își dorește să discute cu consultantul.Ce oferim?

PACHET de bază

Pachetul nostru de bază acoperă tot ceea ce cursantul are nevoie să știe pentru a face alegerea potrivită în ceea ce privește facultățile din străinătate, domeniul potrivit în funcție de personalitate și îndrumare pentru realizarea dosarului de aplicare.


Ce conține pachetul nostru de consultanță?

Îndrumarea vocațională

(meet 1-1 și îndrumare către un domeniu - discuție introductivă focusată pe domeniul potrivit în funcție de personalitatea fiecăruia și ce dorințe)

Îndrumarea către facultățile potrivite

Lista personalizata cu informatii despre facultati în Europa
Pregătirea unui sistem de criterii (pe baza căruia aleg o facultate)
Analizarea cursurilor pe care le oferă fiecare instituție

Îndrumare în legătură cu dosarul de aplicare și conținutul dosarului

Detalii despre platformele de aplicare în țările de interes pentru elev
Listă personalizată cu informații despre când, cum și unde aplică elevul
Îndrumare în scrierea CV-ului
Pregătirea unui timeline de aplicare

Servicii individuale

Serviciile individuale le poți achiziționa separat sau împreună cu pachetul de bază. Ne poți contacta pentru a discuta cel mai potrivit serviciu pentru nevoile tale.


Opțiuni în funcție de țară

Pentru anumite țări pachetul va conține și opțiuni din lista de mai jos. Acestea vor fi stabilite de comun acord, alături de student și de consultanta noastră Adara Cheleș.


Etapele pe care trebuie să le urmezi atunci când te pregătești să studiezi în altă țară:


Pentru anumite țări pachetul va conține și opțiuni din lista de mai jos. Acestea vor fi stabilite de comun acord, alături de student și de consultanta noastră Adara Cheleș.


Oferim și servicii individuale

Corectare și structurare eseu.

Ajutor chestionar pentru facultățile din Olanda care cer chestionar + corectarea paragrafelor.

Îndrumare și asistență pentru platformele în engleză, germană.

Îndrumare și pregătire pentru interviul de aplicare la facultate: un meet 1-on-1 despre cum decurge un interviu, listă cu tips and tricks și simularea interviului în limba engleză alături de Adara.

Consultanta pentru grafica portofoliului - 2 meet-uri 1-on-1 despre structura de prezentare a portofoliului și asistență cu designul lui într-un software la alegere (Canva sau PowerPoint) și asistență în editarea pozelor.


Consultatul nostru NVK Student Adviser

Adara Cheleș este consultantul educațional din cadrul Nuvotek Studio. Cu ea vei lucra pe perioada consultanței, și te va ajuta să îți găsești universitatea și domeniul care ți se potrivește cel mai bine.

Adara și-a început activitatea de consultant după ce a aplicat și a intrat la University of Nottingham, unde își termină licența în arhitectură și masterul în inginerie sustenabilă după patru ani de studiu. De-a lungul timpului, a ajutat elevi să își împlinească visul de a studia în străinătate și a colaborat cu diferite universități și facultăți.

Dorința ei principală este aceea de a ajuta elevii să își aleagă un domeniu care li se potrivește și de a face procesul de admitere mult mai ușor și sigur pentru aceștia.

Pe langa facultate și consultanță, pasiunea ei este caritatea, motiv pentru care este implicată atât la nivel european cât și național sau local în diverse asociații. Astfel, cu ajutorul conexiunilor create, te va putea ajuta să îți găsești și tu pasiuni și activități extrașcolare în care te poți implica și care te pot forma ca viitor profesionist.


Contactează-ne și află mai multe despre pachetele pe care le oferim!

consultanta@nuvotek.ro

Contact Nuvotek Studio: +40 728 010 020

Etapele care sunt de urmat:


Alegerea domeniului de studiu:

În timpul pregătirii pentru admitere, vom putea analiza împreuna mai bine domeniul potrivit și aptitudinile vocaționale.

Nuvotek Studio - Consiliere Educațională - Alegerea domeniului de studiu
Realizarea dosarului de aplicare:

Dosarul pentru aplicare are caracteristicile lui în funcție de țara și unitatea de învățământ. Vom lucra împreuna la crearea acestuia, astfel încât termenele să nu fie depășite. Unele universități solicită și un interviu cu viitorii candidați. Vom pregăti împreună aceste interviuri cu simulări și informații.

Nuvotek Studio - Consiliere Educațională - Realizarea dosarului de aplicare
Crearea portofoliului digital:

Acest portofoliu are diferite caracteristici, în funcție de țara și unitatea de învățământ aleasă. Acesta se trimite către universități în variantă electronică.

Nuvotek Studio - Consiliere Educațională - Crearea portofoliului digital
Surse de finanțare și cazarea. Nuvotek Studio - Consiliere Educațională - Surse de finanțare și cazarea