Mă înscriu

Formăm tineri artiști

Cu o experiență de 12 ani, formăm tineri artiști atât în domeniul arhitecturii cât și în cel al designului de interior, design vestimentar, graphic design, character and game design, ilustrații. Cursanții noștri pot fi regăsiți atât în țară, cât și în Marea Britanie (UCL-The Bartlett, Welsh School of architecture - Cardiff, Manchester School of Architecture, Newcastle, Nottingham, Sheffield, Edinburgh etc) Olanda, Austria, Scoția, SUA.

Admitere UAUIM

Cursul de arhitectură pentru admiterea la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu continuă cu o nouă grupă de începători din iunie.

NUVOTEK STUDIO_Admitere_UAUIM

Architecture

Bazele arhitecturii constau în geometrie descriptivă și desen liber, ce se vor preda individual încă de la prima ședință. Vom continua cu reguli de compoziție, cromatică, istoria arhitecturii și concept de locuințe. După finalizarea predărilor, vor urma simulări de admiteri pentru cei ce dau admiterea la UAUIM și începerea portofoliilor pentru cei ce optează pentru străinătate.

NUVOTEK STUDIO_Simulare_Examen_UAUIM_arhitectura_DECONSTRUCTIVISM

Interior Architecture

Predarea pentru arhitectura de interior coincide cu cea pentru arhitectură generală, cu diferența că planșele vor fi majoritar cu arhitectură de interior și cu amenajare de mobilier, materialitate, cromatică și compoziție.

NUVOTEK STUDIO_Simulare_Examen_UAUIM_interior_architecture_DINING

Interior Design

Product Design

Graphic Design

NUVOTEK STUDIO_LIVING_DINING_BUCATARIE

Fashion Design

Acest domeniu necesită diverse exerciții despre corpul uman, drapaj, materialitate și fluiditate, de aceea începutul va consta în predarea perspectivei, regulilor de compoziție, iar apoi continuăm cu studii și schițe observaționale și concepte.

NUVOTEK STUDIO_fashion_design

Game Design

Pentru a crea personaje de video game cât și scenarii și situri specifice domeniului, bazele vor fi tot de geometrie descriptivă, deoarece interesul nu este de a desena ci de a crea de la 0, corect și estetic. Vom continua cu studiu de materialitate, drapaj și formă, apoi cu concepte de personaje, obiecte, automobile și clădiri, după stiluri diferite de VG. Realizarea acestor schițe se va face atât pe hartie în diverse tehnici : grafit, creioane colorate, markere și acuarelă, cât și digital pe tableta sau pc.

NUVOTEK STUDIO_character_design