Cursul de Procreate revine în acest februarie 🎉

și este ținut de fosta cursantă Nuvotek, Adriana Tomeci, actual absolventă a facultății de arhitectură din Manchester.
Cu o experiență de 6 ani în desen tehnic, arhitectură, artă și 3 ani în desen digital, Adriana vă învață cum vă puteți exprima propriile idei într-o tehnică cât mai actuală de reprezentare.
V-am pregătit o ȘEDINȚĂ INTRODUCTIVĂ, unde Adriana vă invață să folosiți comenzile de bază ale aplicației Procreate, urmată de MODULUL CREATIV, o sesiune de 5 ședințe de curs, în care veți aborda subiecte precum urban sketching, graphic design, arhitectură.

De ce am nevoie pentru curs?
O tabletă Apple cu aplicația Procreate instalată, un pen Apple și multă curiozitate.

Cum mă înscriu?
Completezi formularul de înscriere din descrierea paginii noastre de instagram sau de pe site-ul Nuvotek, la secțiunea cursuri hobby.

Preț:
✓ Sedința introductivă (11 februarie) 200 RON
✓ Modulul creativ (5 ședințe săptămânale) 750 RON

Cursul începe pe 11 februarie 2023, pentru cei care aleg să facă ședința introductivă, iar modulul creativ începe în următoarea sâmbătă pe 18 februarie 2023 și se ține fizic la noua locație Nuvotek. Aveți posibilitatea să faceți cursul integral cu durata de 6 săptămâni, prima sâmbătă cursul introductiv, următoarele 5, modulul creativ.

Vă așteptam cu mare drag și în număr cât mai mare!

Dragi copii și părinți, vă anunțăm că începem înscrierile mult așteptate pentru

cursul de arhitectură pentru copii! ⚡️✨

Acest curs este destinat copiilor între 10 și 14 ani ce doresc să își dezvolte pasiunea pentru arhitectură și să încerce să înțeleagă în ce constă acest domeniu.
Cursul este structurat în 3 module, începatori, mediu și avansat și propune o varietate de predări, materiale și exerciții al căror scop este să pună baza unei gândiri analitice, a unei minți creative și a unui viitor mini-arhitect fericit. :)
Nu este doar un curs de desen, ci o incursiune în stilul de viață al unui viitor aplicant la arhitectură. Ei vor învăța însemnatatea și importanța arhitecturii în viața de zi cu zi, legatura stransă dintre nevoile omului și esteticul structurilor, dar și despre traiectoria artei vizuale în timp.

Vă așteptăm cu drag!
Succes micilor arhitecți!

Mă înscriu