Dragi copii și părinți, vă anunțăm că începem înscrierile mult așteptate pentru

cursul de arhitectură pentru copii! ⚡️✨

Acest curs este destinat copiilor între 10 și 14 ani ce doresc să își dezvolte pasiunea pentru arhitectură și să încerce să înțeleagă în ce constă acest domeniu.
Cursul este structurat în 3 module, începatori, mediu și avansat și propune o varietate de predări, materiale și exerciții al căror scop este să pună baza unei gândiri analitice, a unei minți creative și a unui viitor mini-arhitect fericit. :)
Nu este doar un curs de desen, ci o incursiune în stilul de viață al unui viitor aplicant la arhitectură. Ei vor învăța însemnatatea și importanța arhitecturii în viața de zi cu zi, legatura stransă dintre nevoile omului și esteticul structurilor, dar și despre traiectoria artei vizuale în timp.

Vă așteptăm cu drag!
Succes micilor arhitecți!

Cursuri Desen • Nuvotek Studio • Curs Design de Personaje | Curs Character Design

Design de personaje pentru copii

Vrei să te exprimi mai liber?

Învață să-ți exprimi personalitatea prin desen și fă-i pe ceilalți să-ți admire ilustrațiile cu acest curs de Character Design.

Dacă nu ai mai desenat până acum sau vrei să stăpânești mai bine elementele de bază pentru a desena personaje expresive, acest curs este pentru tine.
Pe parcursul a 5 săptămâni vei învăța noțiuni elementare de anatomie – cum să desenezi fața și corpul – dar nu ne oprim aici. După ce știi cum se desenează corect ochiul, nasul, gura, mâinile și corpul, vei afla cum poți să te joci cu ele, să le caricaturizezi, să le stilizezi și vei explora diferite expresii și gesturi care le fac să prindă viață.

Ada Popescu va fi profesoara ta. A studiat arhitectura la UAUIM București și îi place să deseneze portrete și personaje. În prezent lucrează ca Art Director într-o agenție de publicitate, a ilustrat două cărți pentru copii și manuale școlare, a creat ilustrații și personaje pentru diverse proiecte personale și pentru clienți.

Începe să desenezi cu mai multă libertate de expresie

Dacă îți dorești să desenezi benzi desenate sau să ilustrezi povești, sau poate doar să te distrezi desenându-ți colegii și prietenii, acest curs este un bun punct de plecare pentru a pune bazele desenului sau pentru a fixa niște noțiuni care poate nu-ți sunt clare.
Îți vei antrena ochiul și mâna, vei învăța metode și tipsuri pentru a crea forme mai animate și mai expresive în așa fel încât personajele tale să nu fie plate. Vei studia fotografii și alte personaje pentru ca, încet încet, să începi să creezi propriile tale personaje.

Fiecare curs durează două ore și se ține duminica, de la ora 10. Vei putea pune întrebări și interacționa cu ceilalți cursanți pentru a-ți dezvolta abilitățile cât mai bine. Înscrie-te la numărul 0728.001.020 sau la adresa contact@nuvotek.ro, începând cu 30 ianuarie – locurile sunt limitate.

Te așteptăm la cursul Character Design!

Nuvotek Studio - Curs Explorare Jucausă și Conexiune cu Arta

Curs de explorare jucăușă și conexiune cu arta pentru copii și adolescenți

Vrei un copil mai ancorat în lumea din jurul său și mai conectat la sine însuși? Acest curs de explorare și conexiune cu arta poate face asta într-un mod plăcut.

Cu ce ne ajută arta?

Beneficiile interacțiunii cu artele sunt numeroase: creativitate, gândire orientată spre găsirea soluțiilor, gândire critică, empatie, înțelegere a propriilor emoții, conexiune cu sine și cu lumea în general, conștientizare, abilități de citire a imaginii.
Copiii au multe de spus. Acest curs îi ajută să scoată la suprafață ce stă în ei. Să desenăm și să pictăm e important, dar la fel de important este să privim și să discutăm despre artă. Studii arată că dacă privești opere de artă, nivelul de anxietate scade, iar cel de satisfacție generală crește.

Putem privi și învăța despre artă și altfel decât prin prelegeri lungi, pe care le ascultăm pasiv. Prin intermediul unor activități interactive și jocuri, copiii vor observa și vor analiza, vor compara și vor ordona pe categorii, se vor gândi la ceea ce văd și își vor lăsa mintea liberă să exploreze și să se minuneze. Nu li se vor băga informațiile pe gât - date, denumiri și definiții - ci vor fi îndrumați să descopere lucrurile prin forțele proprii.

Vom învăța și elementele de bază ale artei și principiile de design, dar într-un mod aplicat, cu ajutorul unor exemple și imagini - pentru că elementele de bază sunt întotdeauna importante.
După interacțiunea cu un tablou sau o sculptură în acest mod dinamic, șansele ca ei să își amintească de acestea sunt mult mai mari, pentru că au vorbit despre ele, le-au analizat și s-au jucat activ cu ele.

Se vor familiariza astfel cu lucrări de referință din istoria artei, alese potrivit vârstei lor, fără să fie intimidați de ele și fără să privească arta ca pe ceva inaccesibil și de neînțeles. Prin abordarea relaxată și participativă din acest curs, arta va fi pentru ei o modalitate de explorare și un teren de joacă, nu o activitate închisă într-un turn de fildeș sau într-un muzeu.

Te așteptăm la cursul de explorare și conexiune cu arta!

Cursuri Desen - Nuvotek Studio - Curs Procreate

Curs Procreate
Workshop

Adriana, fostă cursantă Nuvotek și actuală studentă la Master la Manchester School of Architecture, v-a pregătit un curs în care veți învăța să lucrați în Procreate. Desenează de când se știe și are mereu în geantă un sketchbook pregătit pentru momentele de inspirație, iar de un an jumătate a început să lucreze aproape exclusiv în mediul digital.

In 5 sesiuni veți dobândi noțiuni despre ustensilele aplicației Procreate, graphic design, urban sketching, character design, product design, animație și short gif. Pentru acest curs sunt necesare o tabletă, Procreate și cunoștinte de bază în desen.

Te așteptăm la cursul Procreate!

Mă înscriu