Curs Procreate

Adriana Tomeci a absolvit Manchester School of Architecture, este o fostă cursantă Nuvotek și a fost întotdeauna pasionată de tot ceea ce înseamnă artă.
Cu o experiență de 6 ani în desen tehnic, arhitectură, artă și 3 ani în desen digital, Adriana vă învață cum vă puteți transpune ideile în ilustrații.
Cursul este compus dintr-o ȘEDINȚĂ INTRODUCTIVĂ în cadrul căruia Adriana vă învață să folosiți comenzile de bază ale aplicației Procreate. Pentru cei care vor să își descopere creativitatea într-un mod distractiv am creat și MODULUL CREATIV. Acesta este compus dintr-o sesiune de 5 ședințe de curs. În cadrul ședințelor veți aborda subiecte precum urban sketching, graphic design, arhitectură.

De ce ai nevoie pentru curs
O tabletă Apple cu aplicația Procreate instalată, un pen Apple și multă curiozitate..

Cum mă înscriu?
Completezi formularul de înscriere din descrierea paginii noastre de instagram sau la butonul mă înscriu.

Preț:
✓ Sedința introductivă 200 RON
✓ Modulul creativ (5 ședințe săptămânale) 750 RON

Cursul se ține fizic la studioul nostru de la Șoseaua Iancului nr. 46

Curs de arhitectură pentru copii

Acest curs este destinat copiilor între 10 și 14 ani ce doresc să își dezvolte pasiunea pentru arhitectură și să înțeleagă concepte din domeniu.
Cursul este structurat în 3 module, începatori, mediu și avansat și propune o varietate de predări, materiale și exerciții al căror scop este să pună baza unei gândiri analitice, a unei minți creative și a unui viitor mini-arhitect fericit.
Nu este doar un curs de desen, ci o incursiune în stilul de viață al unui viitor aplicant la arhitectură. Ei vor învăța însemnatatea și importanța arhitecturii în viața de zi cu zi, legatura stransă dintre nevoile omului și esteticul structurilor, dar și despre traiectoria artei vizuale în timp.

Mă înscriu