Cursuri Hobby - Nuvotek Studio

Curs Procreate

Adriana, fostă cursantă Nuvotek și actuală studentă la Master la Manchester School of Architecture, v-a pregătit un curs în care veți învăța să lucrați în Procreate. Desenează de când se știe și are mereu în geantă un sketchbook pregătit pentru momentele de inspirație, iar de un an jumătate a început să lucreze aproape exclusiv în mediul digital. In 5 sesiuni veți dobândi noțiuni despre ustensilele aplicației Procreate, graphic design, urban sketching, character design, product design, animație și short gif. Pentru acest curs sunt necesare o tabletă, Procreate și cunoștinte de bază în desen.

Te așteptăm la curs!

Design de personaje pentru copii

Vrei să te exprimi mai liber?

Învață să-ți exprimi personalitatea prin desen și fă-i pe ceilalți să-ți admire ilustrațiile cu acest curs de Character Design.
Dacă nu ai mai desenat până acum sau vrei să stăpânești mai bine elementele de bază pentru a desena personaje expresive, acest curs este pentru tine.
Pe parcursul a 6 săptămâni vei învăța noțiuni elementare de anatomie – cum să desenezi fața și corpul – dar nu ne oprim aici. După ce știi cum se desenează corect ochiul, nasul, gura, mâinile și corpul, vei afla cum poți să te joci cu ele, să le caricaturizezi, să le stilizezi și vei explora diferite expresii și gesturi care le fac să prindă viață.
Ada Popescu va fi profesoara ta. A studiat arhitectura la UAUIM București și îi place să deseneze portrete și personaje. În prezent lucrează ca Art Director într-o agenție de publicitate, a ilustrat două cărți pentru copii și manuale școlare, a creat ilustrații și personaje pentru diverse proiecte personale și pentru clienți.

Începe să desenezi cu mai multă libertate de expresie

Dacă îți dorești să desenezi benzi desenate sau să ilustrezi povești, sau poate doar să te distrezi desenându-ți colegii și prietenii, acest curs este un bun punct de plecare pentru a pune bazele desenului sau pentru a fixa niște noțiuni care poate nu-ți sunt clare.
Îți vei antrena ochiul și mâna, vei învăța metode și tipsuri pentru a crea forme mai animate și mai expresive în așa fel încât personajele tale să nu fie plate. Vei studia fotografii și alte personaje pentru ca, încet încet, să începi să creezi propriile tale personaje.
Fiecare curs durează două ore și se ține sâmbăta. Vei putea pune întrebări și interacționa cu ceilalți cursanți pentru a-ți dezvolta abilitățile cât mai bine. Înscrie-te la numărul 0728 001 020 sau la adresa contact@nuvotek.ro – locurile sunt limitate.

Te așteptăm!

Mă înscriu