Mă înscriu

Mai mult decât un studio al creației

O comunitate adaptată stilului de viață al tinerilor

Nuvotek este un centru de pregătire, care are ca scop dezvoltarea abilităților artistice și care iși propune să revoluționeze procesul creativ, necesar experienței universitare.

Misiunea noastră

Este aceea de a oferi o educație corectă în artă, de a dezvolta tânărul cursant într-un adult responsabil și implicat în viitoarele probleme ale societății. Dacă tu crezi că vrei să devii un astfel de artist, cursurile au loc la studioul nostru situat la Piața Iancului. Te așteptăm să te alături uneia dintre grupele noastre zilnice!

Fie că vrei să te îndrepți spre arhitectură, design de interior, fashion design sau design de personaje, în România sau peste mări si țări, la noi vei găsi pregătirea adecvată. Dacă încă nu știi către care ramură vrei să te îndrepți pregătirile noastre acoperă bazele fiecărui domeniu, astfel că o să găsim împreună ceea ce ți se potrivește.

Spiritul comunității noastre se clădește în baza respectului atât față de artist, cât și față de procesul de formare al acestuia, față de artă, sub orice formă întâlnită, cu multă muncă și perseverență, în vederea idealurilor la care aspirăm. Este mai mult decât un studio al creației, este o comunitate adaptată stilului de viață al tinerilor în care barierele învățământului formal sunt îndepărtate.

Vei învăța cum să îți prezinți ideile, cum să le dezbați, cum să te ajuți și să îi ajuți pe alții să le fructifice, cum să asculți și să respecți puncte de vedere diferite, cum să primești și să oferi, la rândul tău, feedback constructiv, cum să dezbați idei, cum să ți le adaptezi la variatele contexte pe care le vei întâlni, atât în cariera pe care ți-o vei forma, cât și în viața ta de zi cu zi.

O fundație viguroasă umană dă cale liberă dezvoltării abilităților specifice domeniului ales. Comunitatea din care vei face parte, alături de noi și de mulți alții ca noi te va sprijini constant în consolidarea arhitecturii tale ca om-artist.

Nuvotek Studio - UCAS registered centre
We are UCAS registered centre


MEET THE TEAM


Cristina Stănescu - Fondatoarea Nuvotek Studio

Cristina Stănescu #NVK01

Cristina, fondatoarea Nuvotek, a început magia acum 10 ani.

Încă din timpul facultății de arhitectură, Cristina Stănescu a început să construiască, pas cu pas, drumul către visul de a contribui productiv și constructiv în dezvoltarea societății, prin educație.

De 12 ani se dedică cu pasiune și implicare pentru a transmite educația în artă și arhitectură copiilor ce își doresc să se inițieze în aceste domeniu. Îndrumând tineri artiști pentru a deveni arhitecți, designeri și game developers, Cristina a creat o comunitate bazată pe acceptare completă a propriilor personalități, devenind o familie de sute de copii ce păstrează în suflet apartenența la Nuvotek.

Echipa este în continuă dezvoltare datorită foștilor elevi ce i-au devenit colegi și este încrezătoare că împreună vor continua să educe și să îndrume tinerii să își urmeze visul.

Orientată către viitor, ea a completat structura necesară admiterii la o facultate al cărei domeniu de studiu este arta vizuală, atât cu elemente sociale și culturale, cât și cu cele actualizate, specifice tehnologiei într-o continuă dezvoltare. Structura cursului este creată în așa fel încât să valorifice individul, oferindu-i astfel libertatea de își lasă amprenta asupra propriilor lucrări, descoperind și dezvoltând stilul personal. Cristina își propune ca, alături de echipa ei, să facă parte din îmbunătățirea viitorului prin dezvoltarea de caractere ce vor fi exemple pentru următoarele generații.

Copiii au nevoie de exemple, iar tinerii Nuvotek vor fi adulții ce proiectează viitorul.

Echipă tutori

În spatele Nuvotek Studio stă o întregă echipă de oameni dedicați, uniți de o pasiune comună: arta. Cristina Stănescu este #NVK01 și este cea care îndrumă tutorii de la modulele 1 și 2.


Adriana Tomeci #NVK02

Adriana Tomeci este #NVK02 și este formatorul din cadrul modulelor 1 și 2. Ea a absolvit un program de licență și un masterat la Manchester School of Architecture. Cu toate acestea, arta a avut un loc special în inima ei. Adriana este o persoană multidisciplinar și caută mereu să învețe și să experimenteze prin diferite forme de comunicare vizuală. De la caiete de schițe la pânze, de la markere la uleiuri și, cel mai recent, artă digitală, design vestimentar sau regie creativă ea este într-o continuă dezvoltare ca artist și designer.
Adriana este fostă cursantă Nuvotek, iar după studii s-a întors la Nuvotek ca formator al viitoarei generații de arhitecți, designeri și artiști. Ea își dorește să pună o bază solidă atât în tehnica de desen a elevilor, cât și să îi ajut să își formeze disciplina de lucru, să îșii întărească încrederea în ei și să îi pregătească pentru a intra cu entuziasm și baze formate în acest domeniu creativ al arhitecturii.
Adriana a lucrat ca graphic designer la companii și business-uri. Ea a început să predea un curs de desen digital în aplicația Procrate în anul 2021 în cadrul Nuvotek Studio.
De asemenea, Adriana a fost întotdeauna preocupată de activități care să o dezvolte atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. De-a lungul timpului, a fost voluntar ca grafician și ilustrator la asociație Her Time România, la festivalul Street Delivery, la URBOTECA și coordonatoare departamentului de grafică din cadrul revistei LZR.

Victor Stănescu - Fondator Nuvotek Studio

Victor Stănescu

Victor Stănescu este unul dintre fondatorii Nuvotek Studio. El oferă atât suport tehnic, cât și suport administrativ. Cu ajutorul lui, lucrurile sunt mai ușoare pentru toți mentorii Nuvotek. În plus, oferă consultanță și suport constant copiilor care aplică la facultăți în străinătate, indiferent de domeniul ales, Nuvotek fiind acreditat UCAS.


Jacqueline Neacșu Office manager

The master of calls! Facturi, call-uri, omul cu răspunsuri pentru orice problemă este: Jacqueline! Ea se asigură că funcționează totul cum trebuie la studio, ajută cursanții cu treburi administrative, tutorii cu set-upul pentru curs și se ocupă de înscrieri. Ea face ca lucrurile să fie mai ușoare pentru toată lumea. Always here to help the team and the clients!


Ioana Costinescu Marketing manager

O persoană creativă care iubește interacținea cu studenții și orice legat de marketing. Ioana caută să transmită și în mediul online atmosfera frumoasă și bună de la studio. De asemenea, ea are grijă ca planșele studenților să fie apreciate de publicul Nuvotek din Social Media.


Adara Cheleș Consultant educațional

Adara Cheleș este consultantul educațional din cadrul Nuvotek Studio. Cu ea vei lucra pe perioada consultanței, și te va ajuta să îți găsești universitatea și domeniul care ți se potrivește cel mai bine.
Adara și-a început activitatea de consultant după ce a aplicat și a intrat la University of Nottingham, unde își termină licența în arhitectură și masterul în inginerie sustenabilă după patru ani de studiu. De-a lungul timpului, a ajutat elevi să își împlinească visul de a studia în străinătate și a colaborat cu diferite universități și facultăți.
Dorința ei principală este aceea de a ajuta elevii să își aleagă un domeniu care li se potrivește și de a face procesul de admitere mult mai ușor și sigur pentru acești.
Pe langa facultate și consultanță, pasiunea ei este caritatea, motiv pentru care este implicată atât la nivel european cât și național sau local în diverse asociații. Astfel, cu ajutorul conexiunilor create, te va putea ajuta să îți găsești și tu pasiuni și activități extrașcolare în care te poți implica și care te pot forma ca viitor profesionist.