Mă înscriu

Mai mult decât un studio al creației

O comunitate adaptată stilului de viață al tinerilor

Nuvotek este un centru de pregătire, care are ca scop dezvoltarea abilităților artistice și care iși propune să revoluționeze procesul creativ, necesar experienței universitare.

Misiunea noastră

De a oferi o educație corectă în artă, de a dezvolta tânărul cursant într-un adult responsabil și implicat în viitoarele probleme ale societății. Dacă crezi că vrei să devii un astfel de artist, cursurile au loc la studioul nostru, de lângă Piața Romană. Te așteptăm să te alături uneia dintre grupele noastre zilnice.

Fie că vrei să te îndrepți spre arhitectură, design de interior, fashion design sau design de personaje, în România sau peste mări si țari, la noi vei găsi pregătirea adecvată. Dacă înca nu știi către care ramură vrei să te îndrepți, stai fără griji, pregătirile noastre acoperă bazele fiecărui domeniu, astfel că o să gasim împreună ceea ce ți se potrivește.

Spiritul comunității noastre se clădește în baza respectului atât față de artist, cât și față de procesul de formare al acestuia, față de artă, sub orice formă întâlnită, cu multă muncă și perseverență, în vederea idealurilor la care aspirăm. Este mai mult decât un studio al creației, este o comunitate adaptată stilului de viață al tinerilor în care barierele învățământului formal sunt îndepărtate.

Vei invăța de asemenea cum să îți prezinți ideile, cum să le dezbați, cum să te ajuți și să îi ajuți pe alții să le fructifice, cum să asculți și să respecți puncte de vedere diferite, cum să primești și să oferi, la rândul tău, feedback constructiv, cum să dezbați idei, cum să ți le adaptezi la variatele contexte pe care le vei întâlni, atât în cariera pe care ți-o vei forma, cât și în viața ta de zi cu zi.

O fundație viguroasă umană dă cale liberă dezvoltării abilităților specifice domeniului ales. Comunitatea din care vei face parte, alături de noi și de mulți alții ca noi, te va sprijini constant în consolidarea arhitecturii tale ca om-artist.

Nuvotek Studio - UCAS registered centre
We are UCAS registered centre


MEET THE TEAM


Cristina Stănescu - Fondatoarea Nuvotek Studio

CRISTINA

Cristina, fondatoarea Nuvotek, care și-a început magia de mai bine de 10 ani. Încă din timpul facultății de arhitectură, Cristina Stănescu a început să construiască, pas cu pas, drumul către visul de a contribui productiv și constructiv în dezvoltarea societății, prin educație. De 12 ani se dedică cu pasiune și implicare pentru a transmite educația în artă și arhitectură copiilor ce își doresc să se inițieze în aceste domeniu. Îndrumând tineri artiști pentru a deveni arhitecți, designeri și game developers, Cristina a creat o comunitate bazată pe acceptare completă a propriilor personalități, devenind o familie de sute de copii ce păstrează în suflet apartenența la Nuvotek. Este fericită că echipa este în continuă dezvoltare datorită foștilor elevi ce i-au devenit colegi și este încrezătoare că împreună vor continua acest vis. Întotdeauna orientată către viitor, ea a completat structura necesară admiterii la o facultate al cărei domeniu de studiu este arta vizuală, atât cu elemente sociale și culturale, cât și cu cele actualizate, specifice tehnologiei într-o continuă dezvoltare. Structura cursului este creată în așa fel încât să valorifice individul, oferindu-i astfel libertatea de a își lasă amprenta asupra propriilor lucrări, descoperind și dezvoltând stilul personal. Cristina își propune ca, alături de echipa ei, să facă parte din îmbunătățirea viitorului prin dezvoltarea de caractere ce vor fi exemple pentru următoarele generații. Copiii au nevoie de exemple, iar tinerii Nuvotek vor fi adulții ce proiectează viitorul!

Victor Stănescu - Fondator Nuvotek Studio

VICTOR

Oferind atât suport tehnic, cât și administrativ, Victor Stănescu este unul dintre fondatorii Nuvotek Studio. El face ca lucrurile să fie mai ușoare pentru toți mentorii Nuvotek. În plus, oferă consultanță și suport constant copiilor care aplică la facultăți in străinătate, indiferent de domeniul ales, centrul Nuvotek fiind acreditat UCAS.

echipa Nuvotek Studio - Alexia

ALEXIA

Alexia este și ea parte din echipa Nuvotek, asistând tinerii cursanți în parcursul lor către admitere. Studiază arhitectura în cadrul École Nationale Supérieure d’Architecture Paris-Belleville, Paris, Franța, una dintre universitățile de top din Europa. Dorința de cunoaștere și apetitul pentru înțelegerea ființei umane au determinat-o că anul acesta să urmeze concomitent și o carieră medicală, fiind o proaspătă studentă la medicină. Alexia dorește să le împărtășească elevilor ei pasiunea pentru artă, arhitectură și design, dezvoltându-le propriul stil și personalitatea, dorința și plăcerea pentru muncă și, nu în ultimul rând, să stârnească în ei puterea pentru a lupta pentru visurile lor cu orice preț. Nuvotek reprezintă a două casă în care toate acestea pot deveni realitate!

Nuvotek Studio - Sînziana

SÎNZIANA

Absolventă a facultății de arhitectură în cadrul The Bartlett School of Architecture, UCL, Londra, Sînziana este pasionată de design și arhitectură încă din liceu. În timpul facultății a fost implicată în diferite proiecte de graphic design și branding pentru diferite companii, iar abordarea internațională pe care o aduce familiei Nuvotek se bazează pe determinare, multă muncă și perseverență. Încurajează lucrul în echipa, gândirea critică și analitică, bazându-se pe particularitățile fiecărui copil in parte. Ajută tinerii să își găsească propriul stil de a desena și de a își conștientiza simțul arhitectural, în timp ce se axează și pe consolidarea procesului de design (în orice formă).

echipa Nuvotek Studio - Cristina Străianu

CRISTINA

Următorul highlight din echipa Nuvotek este Cristina Străianu! Studiază arhitectura la UAUIM și speră ca entuziasmul cu care își începe fiecare nou proiect să fie preluat de cât mai mulți dintre tinerii cursanti. Cristina și-a descoperit pasiunea pentru arhitectură la Nuvotek, și-a petrecut o mare parte a liceului aici, iar acum se bucură că își poate prelungi experiența la studio într-o nouă postură. Crede că Nuvotek este cel mai potrivit loc pentru un prim contact cu arhitectura și designul în care copiii să își pună bazele desenului, să își dezvolte creativitatea și să își contureze un stil pe care îl vor dezvolta apoi în domeniul pe care și-l aleg. Vede reușita în arhitectură și design ca pe o combinație între multă muncă și la fel de multă pasiune și îi sfătuiește pe viitorii cursanți să se pregătească pentru un drum lung și greu, dar extrem de frumos, care le poate oferi satisfacții greu de obținut în alte domenii.

echipa Nuvotek Studio - Tori

TORI

O fire pe cât de creativă și antreprenorială, pe atât de analitică și organizatorică, Tori s-a alăturat echipei în calitate de colaborator pe marketing, schițând și punând în practică viziuni și perspective noi pentru Nuvotek. În calitate de fost cursant, pasiunea ei pentru artă și design se resimte în felul în care își trăiește fiecare zi - de la felul în care se îmbracă dimineața până la cum își conturează noi proiecte. Nuvotek a ajutat-o enorm în parcursul profesional, întrucât i-a readus bucuria de a crea și, totodată, dorința de a transpune această forță creatoare în lumea business-ului, marketing-ului și comunicării. Ca urmare, Tori se află curent în ultimul an de facultate în America, la Drexel University, unde studiază marketing, analytics și psihologie, bucurându-se de orice oportunitate să își adauge cursuri de design, să creeze artă sau sketch-uri rapide, precum și conținut digital. Își dorește să aducă un spirit inovativ, prietenos și optimist în comunitatea Nuvotek și este entuziasmată de inițiativele plănuite pentru viitor!